Beknopte privacyverklaring Chiro Brecht

 

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Brecht, (Tilburgbaan 39, 2960 Brecht, daan_c@chirobrecht.be). Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. De volledige privacyverklaring vindt u op deze link.

Lid worden van Chiro Brecht betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.

In de privacyverklaring staat ook dat u ons toestemming geeft om foto's van uw kinderen te publiceren op Facebook, Instagram en de site en dat een foto waar uw kind opstaat in onze kalender mag verschijnen.